«Μυθ-ιστορίες γυναικών…»
13 Ιανουαρίου 2014
2ο Φεστιβάλ Ελλήνων Καλλιτεχνών & Συνθετών
5 Μαΐου 2014
Όλα
Ανακοίνωση 10/2/2014

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από την 1η εβδομάδα του Μαρτίου η χορωδία «Ευμέλεια» θα λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι λειτουργούσε μέχρι τώρα. Θα χωριστεί σε 2 ομάδες. Η 1η ομάδα θα αποτελείται από παιδιά Δημοτικού, ενώ η 2η ομάδα από παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου.

Θα ξεκινήσει η εκμάθηση νέων τραγουδιών, τα οποία θα προέρχονται από ελληνικές οπερέτες, αφού σκοπός μας είναι τα παιδιά να μπουν στο κλίμα της οπερέτας.

Η 1η ομάδα (Δημοτικό) θα διδάσκεται τα τραγούδια κάθε Δευτέρα 4:30–5:30 ή κάθε Πέμπτη 4:30-5:30, ανάλογα με το πώς βολεύονται τα παιδιά και οι γονείς. Η 2η ομάδα (Γυμνάσιο-Λύκειο) θα διδάσκεται τα τραγούδια κάποια Σάββατα, κατόπιν συνεννόησης.

Για το Δημοτικό, η προετοιμασία των τραγουδιών θα γίνεται από δασκάλα χορωδίας. Για το Γυμνάσιο-Λύκειο, η προετοιμασία θα γίνεται από την κυρία Τζίνα. Η μικρή και η μεγάλη χορωδία θα συνυπάρχουν για να στήνονται ένα Σάββατο κάθε μήνα υπό τη Δ/νση της κας. Τζίνας και συνοδεία του κου. Δούση.

Περιμένουμε την απάντησή σας μέχρι Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου.

Από τη Γραμματεία του Ωδείου «Ευμέλεια»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *